dilluns, 4 de febrer del 2013

Més val tard que mai...

Més val tard que mai...

Un pare no és un pare de debò si no compra almenys una vegada La Revista dels Súpers! Però un pare no és un pare cinturó negre si no es decideix fer una de les activitats o treballs manuals que proposa la revista...Reptes... El meu cognom és "repte" i per això vaig decidir que la teva pròpia titella de Castanyera era el treball manual que havíem de fer. Tot i que pels pares estressats entre el dit i el fet pot passar un lapse de temps entre un dia i 5 o sis mesos.
Recopilar els tubs de cartó de dos rotlles de paper de cuina va ser un tres-i-no-res... Per a la roba només vam haver de recórrer al calaix dels draps que fem amb les samarretes i camises velles. El bastó no fou un problema donat que com ens agrada cuinar sempre tenim a mà pals per fer Brotxetes o "pinxitos"
Vam trigar una mica més a decidir que el cap de la titella la faríem amb fang de color blanc per manualitats que ja no recordem si ens el van regalar per l'aniversari o ens el va cagar el tió de l’any anterior!

El cap va quedar prou bé i just el vam poder empalar a la tija que permet manipular el ninot. He de confessar que aquesta mena de xupa-xups amb cap de castanyera han voltat per casa durant uns mesos... Però la perseverança és la millor virtut per a que els pares estressats acabin fent coses cuquis i no morin en l'intent. Es clar que el que el que acaba passant és que els treballs manuals de la tardor s'acaben amb una mica de sort per la candelera perquè amb un dia ventós decideixes que et quedes a casa i et tires a la piscina. Evidentment cal també saber aprofitar les oportunes becaines de la canalla per acabar les parts de les manualitats que exigeixen la supervisió o elaboració per part d'un adult!
 

El resultat pot no ser puntual en el temps (tardor) i pot no tenir detalls de qualitat com els dels professionals que s'hi dediquen. Però hi ha dues coses que mai trobareu a la botiga: són únics i no n'hi ha dos d'iguals i els heu fet vosaltres amb el vostre esforç! Això, per nosaltres, és el que no té preu!
Les nostres titelles DIY
 



 

 

3 comentaris: