dimecres, 27 de febrer del 2013

OH! MAGNÀNIMA INTERNET!



La pissarra de la Laia i en Max

Volíem posar una pissarra de guix, en algun lloc de la casa (en algun espai buit, que ja és difícil de trobar) per a que la Laia es distregui, i deixi de pintar-nos la nevera, però no sabíem on guardar-la... fins que vam caure en pintar-la al passadís, com havíem vist en algunes fotos.

 

  Un “pare DIY” es compraria la pintura de fer pissarres, es currarria una plantilla amb una forma original, i plasmaria la idea a la paret, on seguidament hi aplicaria la pintura per a que en un cap de setmana estigues fet i acabat.

Aquí el DIY que he trobat d’un possible “pare DIY” i els resultats:  http://decoraydiviertete.blogspot.com.es/2012/05/crear-una-pizarra-medida.html

 Nosaltres en canvi, vam tenir la idea un cap de setmana, vam buscar les opcions per internet (el dimarts, tot s’ha de dir, a la feina, per que el dilluns ja anàvem de cul), ens vam passar durant la setmana alguns e-mails amb les troballes, i vam trobar VINILS de pissarra! Quina bona idea! 


2 e-mails més, per consensuar la forma escollida, i les webs més barates, i uns dies més tard ens vam decidir a comprar-ne dos (per que no ens posàvem d’acord en la forma) de la marca tenvinilo.com

Finalment al cap de 15 dies ja les teníem! Eren més petites de com es veia a Internet... però el que comptava era que es pogués pintar i el preu estava tirat. 

Després vam tardar 2 dies més en enganxar-la... total de dies= 17 dies versus el dia i mig del “pare DIY” és una mica patètic, però...   

El que compte és el resultat, no?¿?? a més li dones ús a un lloc de pas que d’una altra manera no serveix per res... què us sembla?
Un Mussol amb pestanyes
Una Balena decorada

El passadís aprofitat








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada